BURHAN KAYA - OKUL MÜDÜRÜ

Burhan Kaya 1979 yılında Yozgat´ın Akdağmadeni ilçesinde doğdu. Ortaokul ve Lise öğrenimini 1991- 1997 yılları arasında Akdağmadeni İmam Hatip lisesi´nde tamamladı.

1998 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat fakültesinde lisans eğitimine  başlayıp, 2002 yılında Sivas ilahiyat fakültesi´nden mezun oldu.

2003 yılında Sivas Divriği ilçesinde Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı , ardından Sivas Merkez Halil Rıfat paşa ve   İnönü ilköğretim okullarında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak 2012 yılına kadar görev yaptı. 2012 yılından itibaren idarecilik görevine başlayıp,  sırasıyla Yıldızeli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Merkez Toki  Şehit Uzman Çavuş Bahattin Erturhan ve Hamza Yerlikaya ilköğretim okulu´nda kurucu Müdür  olarak görev yaptı.

Halen  Merkez Sivas Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde 2019 yılından beri okul müdürü olarak görevine  devam etmektedir.

Meslek hayatı boyunca birçok kurs, seminer ve eğitim projelerine katılan Burhan KAYA  evli ve 2 çocuk babasıdır.