Nis

“EDEBİYAT BAŞLIYOR” Edebiyat hayatın ta kendisidir. İnsanlarla paylaşmak istediklerimizi en etkili ve güzel şekilde anlatmamızı sağlar. Bunu kimi zaman bir şiirle, kimi zaman bir düzyazıyla gerçekleştiririz.Okulumuzda edebiyat sevgisi oluşturmak gayesiyle Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizin öncülüğünde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları “Edebiyat Başlıyor” adlı çalışma yapıldı. Bu çalışmada şairler, yazarlar, şiirler özlü sözler kısacası edebiyata ve insana dairpanoların yer aldığı bir sunuma yer verildi. Faaliyetin açılış kurdelesi Okul Müdürü Burhan KAYA,Müdür Yardımcısı Keziban ÜNAL ve öğretmenlerimiz tarafından kesildi. Yapılan çalışmaları ayrı ayrı inceleyen Okul Müdürü Burhan KAYA etkinliğe katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti.Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Nis

Okul İçi sınıflar arası Satranç Turnuvasında ilk üçe giren kızlarımıza Okul Müdürümüz tarafından Madalyaları törende takdim edildi. Kızlarımızı tebrik ediyor turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Sivas’ta 11. Arapça Şiir ve Çocuk Şarkıları Yarışması düzenlendi. Müdürlüğümüz koordinesinde Sivas KızAnadolu İmam Hatip Lisesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışmaya 22 okuldan 42 öğrenci katılım sağladı. https://sivas.meb.gov.tr/.../mill-egitim.../icerik/6443

Mrt

Ramazan Ayı Paylaşma ve Yardımlaşma Ayıdır, Rabbim Hayır Sahiplerinden Razı olsun, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin Ailelerine Ayni ve Nakdi yardımlarınızı ulaştırmaya devam ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 109. Yıl Dönümü okulumuzda programla kutlandı. İstiklal Marşı, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda günün anlam ve önemi, birbirinden güzel şiir ve Çanakkale destanı okundu, programda görev alan öğrencilerimize ve programı organize eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sivas Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürümüz Burhan Kaya Meslek Dersler öğretmenleri Osman Yüksel ve Kübra Eşemen ile sınıf temsilcisi öğrencilerle birlikte Önder Sivas İmam hatipliller Derneğine Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni Dernek başkanımız faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette bulunan öğrencilerimize hediye takdiminde bulundu. Yeni görevinde muvaffakiyetler dileriz.

Mrt

12. Sınıf sayısal öğrencilerimiz Sivas Bilim Teknoloji Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdik.Ziyaretde Üniversitenin Bölüm tanıtımları ve öğrencileri meslek hayatına hazırlarken sunduğu Staj, Proje çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Ziyaret de öğrencilerimiz Üniversitenin Derslik, Labaratuvar, Kütüphane, Kafeterya vb. yerlerini gezerek yetkililerden bilgi aldılar.Ayrıca Labaratuvar Öğretim elemanları öğrencilerimize; Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, KimyaMühendisliği, Malzeme ve Metalurji Mühendislik dalları hakkında bilgi verdiler.

Mrt

14 Mart Dünya Pİ Günü kutlandı.Öğretmenlerimiz Matematik kulübü ve 12/B sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinlik büyük beğeni topladı. Etkinlik açılışını Okul Müdürümüz Matematik öğretmenlerimiz ve öğrencilerle birlikte gerçekleşti. Öğrencilerimize matematiği sevdirme adına yapılan güzel bir çalışma oldu, görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun. Okul Müdürümüz Burhan KAYA 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle okulumuzdaki bayan öğretmenlerimizin ve tüm personelimizin gününü kutlayarak tebrik ve hediye takdiminde bulundu.

Mrt

Tarih Öğretmenimiz Oktay Taşdelen hocamız bugün okuldaki derslerine girmiş, evine geçmiş, daha sonra rahatsızlanarak evden hastaneye ambulansla kaldırılmış geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hakkın Rahmetine kavuşmuştur, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Mrt

Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Uysal okulumuza ziyarette bulundu. Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Eğitim öğretim faaliyetleri, sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ve Okulumuzun fiziki yapısı hakkında Okul Müdürümüzden bilgi aldı.Öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Ziyaretlerinden dolayı Okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Berat Kandili Programı düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve meali ile başlayan Programda konuşmacı olarak Uluslararası Ravza Derneği Yönetim kurulu başkanı Abdullah Ağbektaş katıldı, konuşmaların ardından Öğrencilerimizin şiir ve ilahileri ile devam eden programda Okul Müdürümüz programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencileri teşekkür ederek, konuşmacı olarak programa katılan Abdullah Ağbektaş'a hediye takdiminde bulundu, programın sonunda programı gerçekleştiren öğrenci ve öğretmenlerimizle programın anısına fotoğrafı çekildi. Rabbim Berat kandili'nin feyzinden faydalanmayı cümlemize nasip etsin, Ramazan ayının habercisi Beratınız Mübarek olsun.

Şbt

2.DÖNEM ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Şbt

Okulumuzda Miraç Kandili programı eda edildi. Konuşmacı olarak il müftülüğümüz den vaize Gönül Taşçı konuşmaları ile ardından okul ilahi grubumuzla devam etti, program hazırlanmasında emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, herkesin Miraç kandilini kutluyoruz, Rabbim herkesi miraca erenlerden eylesin.